SIA Glass

Sedan 1961 då SIA Glass startade glasstillverkningen har man endast använt råvaror av högsta kvalitet, från naturens eget skafferi, mjölk, bär, nötter choklad och havre. 

Webbplats, Produktdatabas

NY WEBBPLATS

Den helt responsiva webbplatsen togs fram för att kunna fungera lika bra i mobilen som läsplattan och vanlig dator.  På webbplatsen finns hela sortimentet med näringsvärden, allergiinformation och förteckning av butiker som säljer respektive produkt men även en glassbarsguide som hjälper dig hitta närmsta SIA Glassbar i hela landet. Utöver detta hittar du en fantastisk receptdatabas med recept på både drinkar, desserter och annat gott.


PRODUKTDATABAS

En av utmaningarna i projektet var att utveckla produktdatabasen så att den blev pedagogisk för kunderna samtidigt som den skulle vara enkel att underhålla för SIA Glass personal. Den uppfyller förutom kraven som livsmedelsverket har för korrekt konsumentinformation kring allergener och andra näringsvärden - även en omröstnings- och kommentarsfunktion som gör det enkelt för konsumenterna att lämna synpunkter till SIA Glass.