Integritetspolicy

Allmänna villkor för användning av appar skapade av Cityweb AB.

Läs igenom villkoren noga innan du använder några av apparna ( "Appen”) skapat av Cityweb AB ( "Cityweb"). Vid nerladdning och användning av Appen bekräftar att du har accepterat de allmänna villkoren.

Databehandling
Genom att ladda ner  och använda Appen samtycker du till och godkänner att din personliga information kommer att samlas in och hanteras av Cityweb.

Du har rätt att en gång per år, utan kostnad eller avgift, genom att underteckna en ansökan till oss, få information om dina personuppgifter som vi har samlat in och hur vi använder den informationen. Du har också rätt att be oss att korrigera de personuppgifter vi har samlat in om dig.

Cityweb lagrar viss statistik. Inga personer kan identifieras genom den information som lagras för statistiska ändamål. Cityweb förbinder sig att behandla all personlig information i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (1998: 204).

Auktoriserad användning och rättigheter
Genom att acceptera dessa allmänna villkor du får rätt att använda programvaran i Appen. Informationen i Appen kan skyddas av upphovsrätten eller andra immateriella rättigheter. Du har ingen rätt att använda information som finns i Appen utanför Appen. Du får inte kopiera, dekompilera, dekonstruera eller isär, härleda koden för Appen, dekryptera eller ändra Appen eller skapa produkter som helt eller delvis bygger på Appen's-programvara eller om tjänster på Appen.

Dessa allmänna villkor kan ändras när som helst genom Cityweb. När ändringar har gjorts du kommer att meddelas via Appen. Om du använder Appen efter ett sådant meddelande om de ändrade villkoren har du accepterat ändringarna. Om du inte accepterar de ändringar av de allmänna villkoren, ska du avinstallera appen.


Kontor Falkenberg

CITYWEB
Torggatan 1
311 31 Falkenberg
0346-71 71 81

Kontor Stockholm

CITYWEB
Mäster Samuelsgatan 36
SE Stockholm
08-572 393 00

Kontakt

Förfrågningar: info@cityweb.se
Lediga jobb: ledigajobb@cityweb.se
Besök oss på Facebook
Besök oss på Linkedin