Björn Axén

Björn Axén är den legendariska kungliga hovleverantören inom hårvård, utbildning och hårvårdsprodukter. Vi ansvarar för deras digitala närvaro på webben i hela världen.

E-handel, Webbplats

OM BJÖRN AXÉN

Björn Axén har 50 års erfarenhet inom hår och frisörbranschen och har under den tiden hunnit med att bli Kunglig hovleverantör. Hos Björn Axén finns det något för alla. Söker du en salong hittar du dem i både Göteborg och Stockholm. Vi fick förtroendet att för tredje gången producera den helt responsiva webbplatsen och producerade även en e-handelsplats. Hela produktionen är baserat på vårt publiceringsverktyg Onclick CMS.

E-HANDEL

På webbplatsen kan man köpa produkterna direkt i e-butiken som baserats på publiceringsplattformen Onclick CMS Shop 6. Vi integrerade e-handelssystemet med en PSP-aktör för att möjliggöra kortbetalning och direkt bankbetalning. 

WORLD WIDE

Björn Axén finns genom den internationella webbplatsen www.bjornaxen.com representerat i ett flertal länder i världen där vi ansvarar för att bygga upp webbplatser utomlands i takt med etableringen.